PLATA & LIVRAREA

Pe site-ul nostru puteți comanda produse cu plata online cu cardul. Comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în procesare în următoarea zi lucrătoare. Comenzile lansate în weekend se procesează începând cu dimineața zilei de luni care urmează.

Expedierea comenzii se va realiza în termen de 1-2 zile lucrătoare de la plasarea acesteia. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmării expedierii comenzii.

Expedierea produselor Need în România se realizeză exclusiv prin curierat rapid, costul livrării fiind suportat de client dacă comanda este mai mică de 300 lei, sau de către noi dacă comanda este de minim 300 lei, excluzând taxele de expediere.

Taxa de transport este de 17 lei și va fi adăugată la valoarea totală a produselor comandate. Suma totală va fi vizibilă înaintea finalizării comenzii. Produsele se livrează direct la adresa specificată de client.

Perioada de livrare a curierului este estimată la 48 de ore. Din motive care nu pot fi imputate serviciului de curierat (ex. probleme care pot să apară în trafic, infrastructura defectuoasă, condiții meteo, zile legale libere etc.), curierul rapid poate prelungi termenul de livrare. Ne cerem scuze pentru eventuale inconveniente de acest gen.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure integritatea coletului. În cazul spargerii unui produs datorită manipulării defectuoase din timpul transportului, acesta va fi înlocuit gratuit. Vă rugăm, însă, să ne comunicați prin email la adresa contact@needcosmetice.com orice problemă legată de livrare și vom face tot posibilul pentru rezolvarea acesteia.

Clienții noștri au posibilitatea, prin bifarea opțiunii corespunzătoare din formularul de comandă, de a ridica personal comenzile în Piatra Neamț, fără costuri suplimentare. Adresa de ridicare a comenzilor este indicată în formularul de comandă.

POLITICA DE RETUR

Clientul are dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea  acestuia (O.G. nr. 130/2000, Legea 51/2003).

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, în cazul în care cumpăratorul solicită renunțarea la comandă, acesta are obligația de a anunța pe mail la adresa contact@needcosmetice.com intenția de retur în termenul legal de 14 zile din momentul primirii comenzii precum și motivul pentru care se returnează produsul comandat.

Cumpărătorul va returna vânzătorului toate produsele comandate în aceleași condiții în care au fost trimise fără ca ambalajul să fi fost desfăcut și eventualele cadouri, accesorii și toate documentele care au însoțit produsele comandate. Clientul poate cere returnarea integrală a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achiziționarea altor produse din magazinul online cu valoare egală sau mai mare cu comanda inițială (urmând a se achita diferența). Oricare dintre variantele alese sunt acceptate doar după primirea produselor, verificarea integrității acestora și a condițiilor de retur. Cumpărătorul va expedia sau va înmâna produsele comandate direct vânzătorului, la sediul acestuia, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care a comunicat renunțarea la comandă. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Toate costurile de retur sunt suportate integral de către client. În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator în condiţiile art. 7 al Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000, comerciantul (vânzătorul) are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator. Aceasta se va efectua fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

ATENȚIE!

Cumpărătorul are responsabilitatea de a înapoia produsele comandate, intacte, sigilate, în ambalajul original. În caz contrar, returnarea și rambursarea produselor nu se vor putea face. Produsele care nu respectă forma în care au fost trimise, produsele care au fost desfăcute sau testate nu se acceptă la retur.

Conform cu dispozițiile art.16 pct. e din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de “furnizare de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigiliate de consumator”.

spune-ne părerea ta