despre need cosmetice

DESPRE

Înainte de a intra în lumea aceasta a cosmeticelor naturale nu avusesem niciun contact cu industria produselor de frumuseţe. Eram doar sincer interesată de un stil de viaţă simplu, curat, eficient. Îmi doream cosmetice cu cele mai bune ingrediente din lume, cu atenţie la detalii, multifuncţionale.

Brand-ul Need a venit ca o evoluţie firească, o urmare a dezvoltării mele interioare. Stilul meu de viaţă era oricum unul destul de sănătos. Era un moment în care nu se punea la fel de mult accentul pe hrana vie, procesată cât mai puţin, așa cum se întâmplă astăzi. A fost un moment în care mi-am dat seama că doresc acelaşi lucru şi de la produsele cosmetice pe care le folosesc. Și am început să dezvolt ideea.

Ca şi în cazul altor femei, evoluţia mea a venit după naşterea copilului. Odată cu maternitatea mi-am dat seama că femeia e centrul familiei, este inima ei. Din acest motiv rolul sau mai bine spus rolurile îndeplinite de ea sunt multiple. Nu pentru că i se spune, ci pentru că doar ea e capabilă să le îndeplinească. Din acest motiv e esenţial ca ea să fie în echilibru. Când mama e fericită, toată familia e fericită.

O femeie activă, implicată, care trăieşte fiecare moment nu are timp de o rutină cosmetică complicată. Are nevoie de gesturi simple care aduc bucurie şi împlinire şi doar natura este capabilă să ofere o astfel de experienţă. Ingredientele naturale sunt perfecte pentru o mamă obosită care are nevoie doar să i se amintească că poate şi că e capabilă de orice îşi doreşte.

Atinge-ți pielea cu intenție!

Îmi doresc ca prin tot ceea ce fac să ajut mamele, femeile obosite să îşi recapete frumuseţea şi încrederea în ele, prin practici simple de îngrijire personală. Şi reuşesc să fac asta oferind informaţii de calitate şi produse cosmetice naturale premium care aduc rezultate.

Cerinţa cea mai des întâlnită la clientele mele este pentru un produs care să şteargă oboseala şi ridurile de pe ten. Răspunsul meu este că nu le pot oferi un produs care să facă instant asta. Dar le pot ajuta să ajungă acolo.

Este nevoie doar ca ele să înceapă să îşi acorde mai multă atenţie. Să fie dispuse să facă zilnic mici gesturi care să le ajute să se simtă bine. Şi asta începe întotdeauna de la îngrijirea personală. Când te uiţi în oglindă şi îţi place ce vezi, starea ta se modifică automat.

Eu am grijă să le ofer cele mai bune ingrediente pe care le pot găsi în acest moment, cele mai pline de viaţă şi de energie. Pentru o experienţă unică.

Pentru că la Need totul este ales cu intenţie. De la textură, la senzaţia pe care o lasă pe piele, de la efectul pe care îl are un produs, la recipientele folosite. De la modul în care este produs un ingredient cosmetic, la impactul asupra mediului. Totul este intenţionat.

Need este despre întoarcerea la tine şi la nevoile tale, despre conexiunea cu natura şi cei dragi. Este despre atenţia la detalii, despre micile schimbări făcute zilnic pentru a-ţi atinge adevăratul potenţial. Nu este vorba doar despre cosmetice naturale.

Proiectul Beauty Nutrition care a luat naştere de curând este exact modalitatea prin care vreau să mă asigur că te simţi iubită şi ascultată. Este modelul pentru un stil de viață pe care îmi doresc să îl adopţi împreună cu produsele Need pentru a avea grijă de tine cu adevărat.

Îţi mulţumesc pentru încrederea acordată şi pentru decizia de a face împreună această călătorie spre un nou TU!

 

 

Nicoleta Domnu – fondatoarea NeedCosmetice

spune-ne părerea ta