Termeni și Condiții

Aceste Condiții Generale, care includ toate regulile, procedurile și procesele care pot fi publicate pe site-ul www.needcosmetice.com, constituie un contract între toți vizitatorii și utilizatorii site-ului needcosmetice.com (așa cum este definit mai jos) “) si SC Natural Cosmetic Need SRL, o societate românească cu sediul principal în România, jud. Neamț, com. Girov.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții trebuie să vă opriți imediat din utilizarea acestui site Web.

Cine suntem noi?

SC Natural Cosmetic Need SRL deține și operează prin intermediul website-ului needcosmetice.com o platformă și un serviciu de programare cu acces liber.

Acești termeni și condiții acoperă orice utilizare a site-ului Web deținut de SC Natural Cosmetic Need SRL, indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu.

Când vizitați needcosmetice.com în conformitate cu aceste condiții, aveți dreptul să utilizați funcțiile disponibile pe needcosmetice.com, cu excepția acelor facilități unde accesul este restricționat sau condiționat.

Trebuie să respectați toate drepturile de autor și anunțurile similare!

Confidențialitate, date personale și cookie-uri

Natural Cosmetic Need SRL se supune respectării legislației române și UE privind confidențialitatea și protecția datelor și se angajează să aplice principiile procedurilor transfrontaliere de protecție a datelor recunoscute.

Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politicile de confidențialitate ale www.needcosmetice.com și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu aceste declarații.

În particular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. de către Natural Cosmetic Nee SRL și contractorii săi, precum și cu datele stocate și transferate pe servere deținute sau închiriate de Natural Cosmetic Need SRL  în afara României și a Uniunii Europene.

Proprietatea site-ului web și a conținutului

SC Natural Cosmetic Need SRL este proprietarul site-ului său web, al soft-ului care constituie acest site web și al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală din aceste bunuri.

SC Natural Cosmetic Need SRL este proprietarul combinației întregului conținut de pe site-ul său web și al aspectului site-ului său.

Orice persoană care contribuie cu orice conținut la site-ul web needcosmetice.com rămâne proprietarul acelui conținut și al drepturilor de autor a acelui conținut în aceeași măsură ca înainte de trimiterea sa.

Proprietatea asupra oricăror materiale terță parte incluse în conținutul dvs. (cum ar fi imaginile terțelor părți, grafica etc.) rămâne la respectiva terță parte, cu excepția cazului în care ați convenit altfel cu respectiva terță parte. Trebuie să informați SC Natural Cosmetic Need SRL cu privire la orice terță parte și toate condițiile impuse de acea terță parte și trebuie, de asemenea, să afișați în mod clar și vizibil toate drepturile de autor sau alte notificări solicitate de proprietarul respectivului conținut.

Contribuind cu orice conținut la www.needcosmetice.com, îi garantați SC Natural Cosmetic Need SRL că sunteți proprietarul acelui conținut sau că aveți permisiunea proprietarului să îl postați în www.needcosmetice.com și să acordați licențele deschise, pe care le descriem mai jos, asupra acestui conținut. Dacă nu aveți permisiunea de a acorda licențele descrise, trebuie să clarificați acest lucru prin notificări corespunzătoare atașate la respectivul conținut.

Licențe acordate de autori și de alți contribuitori

Prin trimiterea oricăror materiale către www.needcosmetice.com, acordați SC Natural Cosmetic Need SRL un drept și o licență neexclusivă, irevocabilă, gratuită, la nivel mondial și licență pentru a afișa, stoca, copia și reutiliza acel conținut – inclusiv orice materiale terțe incluse – în întreg și/sau parțiale, inclusiv lucrări derivate. Trebuie să vă asigurați că aveți toate permisiunile necesare de la terțe părți.

Atunci când trimiteți orice conținut către www.needcosmetice.com, acordați și lumii în general o licență de atribuire Creative Commons (cunoscută sub numele de licență “CC-BY”) pentru acest conținut. Nu puteți să anulați licența.

În concluzie, licența CC-BY înseamnă că oricine poate copia, re-publica și/sau reutiliza conținutul dvs. în scopuri comerciale sau necomerciale, fără taxă, dar trebuie să atribuie în mod clar munca dvs. și a oricăror coautori și trebuie să citeze Frontiere ca editor inițial al acelui conținut. Pentru informații suplimentare, consultați http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/.

Întrucât organizația Creative Commons actualizează licența CC-BY, termenii licenței acordați de dvs. sunt actualizați automat la noua versiune.

Licența CC-BY nu se aplică materialelor terță parte în cazul în care terța parte a cerut afișarea unei notificări privind drepturile de autor care să interzică copierea ulterioară. Oricine utilizează conținutul în cauză trebuie să respecte toate drepturile de autor sau alte notificări privind materialele terților; cu excepția cazului în care este clar că conținutul terților este, de asemenea, supus unei licențe CC-BY, trebuie să se presupună că acesta nu este și nu poate fi reprodus fără consimțământul expres al terței părți implicate.

Reproducerea integrală sau parțială a unui articol este, de asemenea, condiționată de respectarea practicilor academice de atribuire obișnuite, care trebuie respectate cu strictețe în plus față de cerințele CC-BY.

Licența CC-BY nu vă dă dreptul să reproduceți sau să publicați conținut www.needcosmetice.com în orice forum (online sau nu) care susține orice punct de vedere politic, religios, anti-religios, rasist, extremist, violent sau lipsit de respect. Vă angajați să eliminați orice astfel de conținut din orice astfel de forum imediat, la cererea SC Natural Cosmetic Need SRL, în cazul în care conținutul a fost postat de către sau pentru tine.

De asemenea, nu este posibil să reproduceți niciun conținut de pe site-ul nostru pentru a denigra SC Natural Cosmetic Need SRL.

Sunteți de acord că oricine vizitează site-ul web needcosmetice.com poate copia și re-posta conținutul dvs. în mod liber, fără permisiune și fără nici o taxă, sub rezerva doar cerințelor de citare. Acest lucru este supus prevederilor privind materialele terților.

Ne-ați acordat în mod irevocabil permisiunea de a utiliza orice idei nepatentate prezentate în conținutul dvs. sau în orice mesaj trimis către needcosmetice.com, fără nicio taxă și fără restricții, pentru orice scop în orice parte a lumii.

Orice conținut al dvs. care apare pe un site web care nu este www.needcosmetice.com rămâne sub rezerva condițiilor acelui site.

Disponibilitate; Viruși și atacuri; Bugs și erori

SC Natural Cosmetic Need SRL nu promite că site-ul sau funcționalitatea acestuia, nici alte aplicații, widget-uri sau alte modalități de accesare a serviciilor needcosmetice.com vor fi disponibile pentru o anumită perioadă de timp. Site-ul Web poate să fie închis pentru întreținere sau upgrade-uri, pentru care SC Natural Cosmetic Need SRL va încerca să ofere o notificare într-un timp rezonabil. Pot aparea și căderi neașteptate ale site-ului Web. Ne străduim să evităm erorile prin întreținerea activă, dar nu garantăm că site-ul web va fi fără erori și/sau funcționare neîntreruptă.

Disponibilitatea constantă sau pe termen lung a diferitelor facilități și servicii furnizate de SC Natural Cosmetic Need SRL nu este garantată. Serviciile pot fi actualizate, îmbunătățite, modificate, reduse sau retrase. Nu suntem responsabili pentru retragerea vreunui serviciu sau funcționalități.

Ar trebui să păstrați copii de rezervă pentru orice conținut pe care nu doriți să-l pierdeți. Nu garantăm păstrarea copiilor de rezervă ale conținutului (dar avem dreptul să facem acest lucru).

SC Natural Cosmetic Need SRL va folosi instrumentele adecvate pentru a încerca să minimizeze atacurile de orice fel, dar nu garantează faptul că site-ul sau legăturile postate de utilizatori vor fi libere de viruși de la terți și de alte programe software terță parte.

Proprietate și drepturi

Garantați SC Natural Cosmetic Need SRL că aveți dreptul să permiteți www.needcosmetice.com să publice conținutul trimis de dvs.

SC Natural Cosmetic Need SRL este singurul proprietar al site-ului.

SC Natural Cosmetic Need SRL este proprietarul combinației de conținut de pe site-ul său web și aspectul său și toate drepturile asociate acestora.

SC Natural Cosmetic Need SRL este, de asemenea, singurul deținător sau licențiat a tuturor drepturilor de autor și a altor drepturi de proprietate intelectuală în software-ul care constituie site-ul său web. Permisiunea dvs. de a utiliza site-ul web needcosmetice.com este limitată la utilizarea acestuia în scopuri legale în România, respectarea acestor condiții și a oricăror alte condiții sau reguli puse în aplicare de SC Natural Cosmetic Need SRL. Toate drepturile asupra oricăror materiale de autor care aparțin SC Natural Cosmetic Need SRL sunt rezervate.

Activități interzise

Următoarele activități sunt interzise pe site-ul web needcosmetice.com și pot duce la suspendarea sau încetarea înregistrării dvs., pe care SC Natural Cosmetic Need SRL își rezervă în mod expres dreptul de a o face, caz în care sunteți obligat să despăgubiți SC Natural Cosmetic Need SRL așa cum se prevede în aceste condiții.

 • Orice colectare automată sau robotică a datelor, răsturnarea sau accesarea cu crawlere a site-ului www.needcosmetice.com pentru date de orice fel
 • Deghizarea identității dvs. atunci când interacționați în vreun fel pe site-ul needcosmetice.com
 • Orice activitate care este destinată sau este susceptibilă de a aduce vreun prejudiciu sau pagubă SC Natural Cosmetic Need SRL, oricărui furnizor SC Natural Cosmetic Need SRL sau oricăror utilizatori ai facilităților needcosmetice.com
 • Orice încercare de a copia sau inversa codul care formează site-ul sau oricare dintre funcționalitățile acestuia, orice act care intenționează sau poate provoca daune site-ului needcosmetice.com, disponibilitatea acestuia pe internet, software-ul sau reputația acestuia, inclusiv (dar fără a se limita la) atacuri de negare a serviciilor
 • Încărcarea sau plasarea pe orice site web SC Natural Cosmetic Need SRL a vreunui virus sau alt cod dăunător sau nedorit
 • Orice activitate frauduloasă, dăunătoare sau ilegală
 • Orice încercare de a obține acces neautorizat la bazele de date sau alte resurse ale SC Natural Cosmetic Need SRL sau ale furnizorilor săi
 • Detașarea sau conectarea la orice conținut care nu respectă în toate privințele cerințele de conținut stabilite în aceste condiții
 • Detașarea oricărei alte informații personale sensibile a oricărei alte persoane fără consimțământul explicit informat al acelei persoane
 • Publicarea oricărui conținut comercial sau promoțional sau a oricărui conținut care include promovarea oricărei oferte comerciale sau de afaceri, fără un acord specific cu SC Natural Cosmetic Need SRL în acest sens
 • montarea sau promovarea oricărei scheme piramidale sau a altei scheme de marketing pe mai multe niveluri
 • Detașarea sau conectarea la orice conținut care nu este în concordanță cu regulile, principiile și / sau standardele noastre
 • Reproducerea, duplicarea, copierea sau revânzarea oricărei părți a oricărui site web SC Natural Cosmetic Need SRL, cu excepția cazurilor în care acest lucru este permis în mod expres de aceste condiții.

Acces Mobil

Când accesați site-ul Web needcosmetice.com prin intermediul unui dispozitiv mobil, aveți în vedere faptul că furnizorul dvs. poate să vă taxeze pentru utilizarea datelor.

Putem pune la dispoziție accesul prin aplicații care pot fi ulterior retrase și a căror disponibilitate și funcționalitate nu le garantăm.

Încălcarea drepturilor dvs.

Credem în respectarea drepturilor tuturor, inclusiv a drepturilor acordate prin lege și a celor acceptate în mediul academic. Dacă credeți că drepturile dvs. au fost încălcate, vă rugăm să ne contactați la adresa: needcosmetice@gmail.com. 

Indemnizație pentru încălcarea acestor condiții

Dacă încălcați acești termeni, am putea suferi daune. Prin aceste Termene și Condiții vă angajați să ne despăgubiți pentru orice cost, pierdere sau daună pe care o suferim din cauza nerespectării tuturor condițiilor și regulilor noastre, pentru a ne pune în poziția în care am fi fost dacă ați fi respectat în toate privințele regulile noastre. Această obligație este valabilă pentru dvs. ca autor, și nu pentru dvs. angajator. Cheltuielile care urmează a fi despăgubite includ costurile noastre interne, costurile juridice și orice alte costuri legate de faptul că aducem orice reclamație împotriva dumneavoastră.

SC Natural Cosmetic Need SRL poate, de asemenea, să anuleze orice publicație a dvs. și poate anula orice inițiativă (cum ar fi subiecte de cercetare) dacă încalcăți aceste condiții.

Modificarea condițiilor

Aceste Condiții și alte condiții și reguli ale SC Natural Cosmetic Need SRL vor fi modificate periodic. Amendamentele vor fi comunicate în maniera (modalitatea) cea mai adecvat pentru SC Natural Cosmetic Need SRL. Modificările au efect asupra faptului că această comunicare vă este pusă la dispoziție, indiferent dacă sunteți sau nu autentificat pentru a primi informațiile.

DISCLAIMER

Deși în fiecare moment facem eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în site, SC Natural Cosmetic Need SRL nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului site-ului needcosmetice.com, ori a produselor și serviciilor apărute sub egida SC Natural Cosmetic Need SRL. SC Natural Cosmetic Need SRL  nu își asumă raspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate de site, chiar dacă SC Natural Cosmetic Need SRL  vă atenționase anterior că folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

SC Natural Cosmetic Need SRL  nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

La cererea SC Natural Cosmetic Need SRL , sunteți de acord să exonerați de răspundere SC Natural Cosmetic Need SRL  pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentului contract.

Nici o prevedere a acestor condiții pentru utilizarea site-ului nu limitează sau exclude sau nu poate fi interpretată ca intenționând să limiteze sau să excludă răspunderea SC Natural Cosmetic Need SRL  pentru neglijență gravă (așa cum este definită de legislația română) sau pentru încălcarea deliberată sau pentru orice altă chestiune pentru care, prin lege, răspunderea nu poate fi limitată sau exclusă.

Termen limită pentru introducerea reclamațiilor

Orice reclamație împotriva SC Natural Cosmetic Need SRL  trebuie să fie adusă în termen de un an de la data la care ați luat cunoștință de existența acestei afirmații.

Neîndeplinirea drepturilor

Nicio neîndeplinire a unui drept nu constituie o renunțare la încălcarea ulterioară a unei promisiuni de a nu aplica acest drept.

Nu puteți să vă atribuiți niciunul dintre drepturile sau obligațiile dvs. în niciun aspect al relației dvs. cu SC Natural Cosmetic Need SRL .

Forță majoră

Nici dumneaoastră, nici SC Natural Cosmetic Need SRL nu sunteți răspunzător pentru neîndeplinirea obligațiilor din cauza unor circumstanțe care depășesc controlul rezonabil al părții afectate, dar  SC Natural Cosmetic Need SRL  se angajează să ia toate măsurile rezonabile pentru a limita durata și efectul acestor circumstanțe și pentru a găsi alte modalități de a vă îndeplini obligațiile.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acordul dvs. cu SC Natural Cosmetic Need SRL , inclusiv aceste condiții și toate celelalte aspecte menționate mai sus, este reglementat exclusiv de legile României și GDPR. Dumneavoastră și  SC Natural Cosmetic Need SRL  sunteți de acord să căutați cu bună-credință să rezolvați orice dispută prin discuții, negociere și mediere de bună credință înainte de a ajunge la un litigiu. Orice litigiu nerezolvat va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Romania. SC Natural Cosmetic Need SRL  nu acceptă nicio altă jurisdicție, cu excepția cazului în care se convine altfel explicit în scris. Veți fi de acord cu orice acțiune luată de noi pentru a vă opri sau împiedica să introduceți o acțiune care încalcă această clauză și să ne despăgubiți pentru costurile noastre în a iniția o astfel de acțiune.

Termenii și condițiile acestui site web al SC Natural Cosmetic Need SRL  au intrat în vigoare la 25.05.2018.