Termeni și Condiții

WWW.NEEDCOSMETICE.COM este un website, proprietate a firmei SC. Natural Cosmetic Need SRL.

Orice produs din magazinul nostru poate fi achiziționat doar prin intermediul comenzii directe pe website. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, recomandăm citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor. 

Prin accesarea website-ului utilizatorul acceptă acești termeni și condiții. Accesarea și utilizarea acestui website presupune că se asumă responsabilitatea totală pentru utilizarea sa. SC Natural Cosmetic Need SRL își rezervă dreptul de a aduce modificări conținutului acestui site fără anunț prealabil sau ulterior, inclusiv acestor Termeni și Condiții. Folosirea în continuare a serviciilor înseamnă acceptarea modificărilor aduse de către firma noastră SC Natural Cosmetic Need SRL.

Întregul conținut al acestui site www.needcosmetice.com: produse, imagini, logo, texte, grafică, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date, este proprietatea  SC Natural Cosmetic Need SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul firmei SC Natural Cosmetic Need SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 ATENȚIE! Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul și magazinul online și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între firma noastră și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin întelegerea între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanești din acest domeniu, soluționarea conflictelor fiind de compentența instanțelor de pe teritoriul României.

În caz de încălcare a acestor Termeni și Condiții a site-ului, în special în cazul utilizării site-ului  sau a elementelor individuale ale acestuia în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la poate fi restricţionat sau blocat.

 

Disclaimer

Informațiile de pe acest website reprezintă o sinteză și pot să nu fie complete. Ele sunt prezentate în scop educativ și informativ. Ele NU constituie o bază de tratament, prevenire sau diagnostic pentru vreo problemă medicală sau de sănătate. De asemenea, NU constituie vreo prescriere de vreun fel.

SC. Natural Cosmetic Need SRL. nu poate fi trasă la răspundere pentru eventuale pagube survenite în urma aplicării sugestiilor sau sfaturilor oferite. Vă recomandăm să consultați un medic pentru orice problemă de sănătate.

În conținut găsiți link-uri către alte site-uri care nu sunt proprietatea noastră. SC. Natural Cosmetic Need SRL. nu poate fi trasă la răspundere pentru eventuale daune a unor elemente distructive venind de pe aceste link-uri. Dumneavoastră sunte-ți unicii responsabili și vă asumați propriul risc în acest sens.

De asemenea, nu putem fi trași la răspundere pentru eventuale probleme informatice la accesarea cum ar fi viteza de încărcare a site-ului sau a unor pagini a acestuia.