Need în comunitate

NeedCosmetice se alătură proiectelor care au ca scop dezvoltarea comunității. Acţionăm conform propriei noastre iniţiative, responsabil şi dăm dovadă de determinare în îndeplinirea obiectivelor noastre. Corectitudinea este o condiţie a succesului. Ne vom alătura doar proiectelor care oglindesc filozofia NeeD. Vom retrage suportul în cazul lipsei transparenței.

Dorim să oferim clienților noștri o experiență frumoasă. De aceea NeedCosmetice nu lasă lucruri la voia întâmăplării; am ales să împachetăm produsele noastre în cutii handmade by “Ange Roux”, creațiile Mădălinei Elena Costin, mamă a doi copii și antreprenoare.

“Sunt convinsă că întâlnirea mea cu Nicoleta a fost predestinată, odată cu câștigarea cadoului oferit la una din întâlnirile mămicilor WAHM Piatra Neamț. Îi mulțumesc că mi-a oferit posibilitatea să fac parte din universul și imaginea proiectului ei. Este o adevarată plăcere să răspund provocărilor pentru noi modele de cutii și ambalaje pentru produsele Need.”

Mădălina Elena Costin

Pentru cei ce doresc mai multe informații despre Ange Roux:

e-mail: angerouxhandmade@gmail.com

tel: 0745.173.947

instagram- ange.roux

facebook.com/handmadebyangeroux

Gentuțele pentru cosmetice sau articole precum sacoșele și săculeții Need sunt creații ale atelierului de croitorie Tuedra. Ne bucurăm să putem fi printre cei care acordă credit acestui mic business.

 “Am început cu un atelier specializat în articole homedecor cum ar fi sacoșe, portofele, borsete, ambalaje etc. confecționate din bumbac și iută. Aceste materiale textile le comercializăm la solicitarea clienților.

 Atunci când confecționăm un produs ținem cont de cerințele clientului și ne asigurăm că fiecare produs corespunde exigențelor acestuia.

 

Cu drag… surori:

Brihac Claudia și Popescu Manuela

Pentru contact vă rugă accesați:

tel- 0799.882.046

facebook- Articole IUTA – Atelier Tuedra

NeeD susține și promovează producători locali, mici antreprenori care prin activitatea lor aduc plusvaloare comunității, oferă servicii sau produse de calitate.

Clienții NeeD vor găsi în pachetele cu produsele comandate mici surprize. Acestea sunt realizate de Heaven-flori și creații handmade by  Ana-Maria care realizeză aranjamente din flori de hârtie creponată grofată și alte materiale. Ana-Maria este mamă și iubește produsele handmade.

„Am cunoscut-o pe Nicoleta în grupul WAHM Piatra Neamț. M-a bucurat când m-a ales pentru a confecționa mici surprize pentru clienții NeedCosmetice. La rândul meu, îi mulțumesc că a creat NeedCosmetice, un laborator de sănătate în ale cărui produse am încredere!”

Ana-Maria Baghiu

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre produsele Heaven:

e-mail: baghiu.anamaria@gmail.com

tel.: 0751.932.989

Instagram- @jesuisannemarie88

facebook.com/heaven.fiori

Anunțăm o nouă colaborare în beneficiul clienților NeedCosmetice; de acum, în pachetele comandate veți putea găsi și mici surprize marca Atelierul Viața Este Colorată.

“Cînd vrei să faci lumea mai frumoasă, vei întâlni mereu oameni care să te acompanieze pe acest drum. Tot colorând lumea în jurul meu, am întâlnit-o pe Nicoleta: ea adună părticele din natură, pe care le daruiește celorlalți. Mă bucur să aduc un plus de imaginație veselă prin cadourile oferite clienților NeedCosmetice.”

Mihaela Andrei

Pandantive, magneți, obiecte realizate prin diverse tehnici, icoane pictate pe lemn, toate fiind creația Mihaelei Andrei în Atelier Viața Este Colorată.

Pentru cei care vor să afle mai multe despre produsele din Atelierul Viața Este Colorată:
e-mail: mirapictor@yahoo.com
tel: 0754.277.563
instagram- pictor_de_icoane
facebook.com/coloratecudichis.icoane