lIVRAREA COMENZILOR

Comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în procesare cel târziu a doua zi. Comenzile lansate în weekend se procesează începând cu dimineața zilei de luni care urmează.

Toate produsele sunt realizate manual și doar pe bază de comandă în ordinea primirii acestora. Din acest motiv finalizarea unei comenzi poate varia între 3-5 zile lucrătoare.

 Livrăm în toată țara prin Curier Rapid cu plata ramburs:
  • Curier Rapid. Costul serviciului este de 22 lei pentru locațiile aflate în aria curierului (pentru locațiile aflate în afara ariei de curierat se adaugă un cost suplimentar de 1.5 lei/km). Perioada de livrare a curierului este estimată la 24 de ore. Din motive care nu pot fi imputate serviciului de curierat (ex. probleme care pot să apară în trafic, infrastuctura defectuoasă, condiții meteo, zile legale libere etc.), curierul rapid poate prelungi termenul de livrare până la 48 de ore. Ne cerem scuze pentru eventuale incoveniente de acest gen!
Comenzile cu valoare mai mare de 200 lei beneficiază de livrare gratuită.

 Livrarea în Piatra Neamț este gratuită.

pOLITICA DE RETUR

Clientul are dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea  acestuia (O.G. nr. 130/2000, Legea 51/2003).

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, în cazul în care cumpăratorul solicită renunțarea la comandă, acesta are obligația de a anunța pe mail la adresa needcosmetice@gmail.com intenția de retur în termenul legal de 14 zile din momentul primirii comenzii precum și motivul pentru care se returnează produsul comandat.

Cumpărătorul va returna vânzătorului toate produsele comandate și eventualele cadouri, accesorii și toate documentele care au însoțit produsele comandate. Clientul poate cere returnarea integrală a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achiziționarea altor produse din magazinul online cu valoare egală sau mai mare cu comanda inițială (urmând a se achita diferența). Oricare dintre variantele alese sunt acceptate doar după primirea produselor, verificarea integrității acestora și a condițiilor de retur. Cumpărătorul va expedia sau va înmâna produsele comandate direct vânzătorului, la sediul acestuia, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care a comunicat renunțarea la comandă. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Toate costurile de retur sunt suportate integral de către client. În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator în condiţiile art. 7 al Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000, comerciantul (vânzătorul) are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator. Aceasta se va efectua fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

ATENȚIE!

Cumpărătorul are responsabilitatea de a înapoia produsele comandate, intacte, sigilate, în ambalajul original. În caz contrar, returnarea produselor nu se va putea face. Produsele care nu respectă forma în care au fost trimise, produsele care au fost desfăcute sau testate nu se acceptă la retur.

Conform cu dispozițiile art.16 pct. e din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de “furnizare de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigiliate de consumator”.