Bună,

Numele meu este Nicoleta și sunt persoana din spatele cosmeticelor NeeD.

Povestea mea e simplă și probabil asemănătoare cu a altor mămici, dar merită spusă pentru că poate astfel va fi sursă de inspirație pentru alte persoane.

Pasiunea mea pentru cosmeticele handmade e veche. S-a strecurat pe nesimțite în viața mea, cu ani în urmă, când am început să înțeleg că miile de produse care se regăsesc pe rafturile magazinelor sunt în general mincinoase și nu ne sunt de nici un ajutor. Ne lăsăm mințiți și plătim bani mulți pentru niște iluzii.

Pentru început am folosit simple uleiuri cumpărate din plafare, apoi am prins curaj și am început să le amestec pentru a obține creme de față și de mâini. Încet, încet am învățat să dau importanță etichetelor, nu doar de pe produsele cosmetice ci și de pe alimente, pentru că am realizat că un produs, oricât de bine formulat, nu va putea rezolva singur o problemă de piele. Vindecarea începe întotdeauna de la interior! Dacă vrem rezultate cu adevărat vizibile trebuie să ne dedicăm în totalitate scopului nostru. Un stil de viață sănătos și o rutină corectă de îngrijire vor face adevărate minuni!

A urmat apoi perioada de sarcină, o perioadă de mari transformări în viața unei femei, atât pe plan fizic cât și mental. Am învățat să fiu mai atentă la gândurile mele, la nevoile mele adevărate. Să mă opresc și să învăț din fiecare experiență. Venirea pe lume a băiatului meu m-a schimbat mult, așa cum nu credeam. Am înțeles care sunt prioritățile și lucrurile cu adevărat prețioase pentru care merită să lupți. Am continuat să fac diverse produse pentru familie, acordând o deosebită atenție celor pentru fiul meu. Nu concepeam să pun pielea lui în contact cu altfel de ingrediente decât cele oferite de natură.

Schimbarea a venit în vara lui 2016. În urma unei discuții cu două prietene dragi am avut o revelație. Acesta era drumul meu de acum încolo. Gândurile mele erau mereu la uleiuri și plante cu care să îmbunătățesc constant rețetele mele. Nu mă mai vedeam făcând altceva.

Așa a apărut NeeD, din dorința de a oferi și altora șansa de a avea produse cosmetice care să răspundă cu adevărat nevoilor personale.

Pe tot acest parcurs am avut mereu susținerea soțului meu drag, fără de care NeeD nici nu ar exista azi. A crezut de la început în mine și își dedică tot timpul liber acestui proiect. Fiul nostru ne dă zi de zi forța să mergem mai departe, indiferent de greutăți.

Drumul e greu și anevoios, mai ales datorită birocrației. Mai avem mult drum de parcurs, dar știu că suntem pe drumul cel bun.

Consider că viața este un proces constant de învățare. Încerc mereu să învăț ceva din experiențele mele astfel încât să pot, la rândul meu, să-i ajut pe alții să fie mai sănatoși și mai fericiți. Cred cu tărie că lucrurile bune cer timp și aplic acest concept în tot ce fac. Trebuie să învățăm să punem mai multă iubire în ceea ce facem, atât pentru sănătatea noastră mentală, cât și pentru sănătatea noastră fizică.

Nicoleta

Filosofia NEED

NeedCosmetice este o linie de produse cosmetice naturale realizate manual.

Ne-am propus să ridicăm  conceptul de îngrijire personală la un nou nivel. Dorim să folosim doar ingrediente naturale, de calitate superioară. Mare parte din ceea ce punem pe piele intră în corpul nostru. Acest lucru a fost esențial când am decis sa formulăm o gamă de cosmetice pentru îngrijirea pielii. Ne-am propus să fie sănătoasă pentru clienți, dar în armonie cu natura. Suntem atenți la fiecare ingredient selectat. La felul în care se simte. La modul În care pielea reacționează cu acesta. Din acest motiv ingredientele din surse naturale certificate organic sau provenite de la mici producători cu respect pentru natură stau la baza formulelor noastre. Produsele NeedCosmetice lucrează cu pielea, nu împotriva ei. O ajută să se refacă, să se întărească.

Promitem, nouă și clienților noștri, să nu folosim parfumuri sintetice, parabeni, coloranți, parafină, sau alte ingrediente nocive. Credem că natura ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru a întreține și a avea o piele frumoasă. Nu susținem conceptia greșită conform căreia aplicarea unor substanțe chimice pe piele poate aduce beneficii. Pielea ta va suporta o vreme un astfel de abuz, dar într-un final va începe să reacționeze.

Prețuim sănătatea, starea de bine și pielea frumoasă.

Am înțeles că vindecarea cere timp. Am îmbrățișat conceptul “Slow Beauty” și credem că și tu va trebui să înveți să-ți faci timp pentru a avea grijă de tine. Oferă produselor noastre șansa să-și dovedească eficiența.

Nu vindem  formule magice.

Nu credem că un singur produs cosmetic, oricât de bine formulat, poate vindeca complet problemele cu care te confrunți. Hrana și plantele pot fi medicamente iar tu trebuie să ai grijă de interiorul tău așa cum ai grijă de exterior. Un stil de viață sănătos, dublat de o rutină de îngrijire corectă pot face schimbări majore. Întelegând aceste lucruri înseamnă că ești pregătit pentru rezultate.

Prin munca noastră ne străduim să te susținem în a învăța să-ți transformi rutina zilnică de îngrijire într-un proces plăcut care să te bine dispună. Prin folosirea unor simple mișcări de masaj și drenaj limfatic în aplicarea produselor vei obține rezultate superioare.

Gama noastră de produse cosmetice se adresează tuturor problemelor de piele. Garantăm că prin folosirea lor coerenta vei ajunge să beneficiezi de o piele sănătoasă, strălucitoare și te vei bucura de aceste rezultate mult timp de acum încolo.

Acordăm o mare importanță și ambalajelor pe care le folosim.

Acestea trebuie să fie opace și să se închidă foarte bine pentru a nu permite luminii și aerului să distrugă ingredientele prețioase. Cele mai sensibile sunt cosmeticele pe bază de apă. Pentru a le feri de contaminare, de acțiunea distrugătoare a oxigenului și a radiațiilor solare am ales recipiente de tip airless. În cazul cosmeticelor care nu au apă în compoziție am preferat recipiente din sticlă închisă la culoare.

Toate ambalajele noastre sunt refolosibile și reciclabile. Dacă nu știi cum să le cureți și să le dezinfectezi pentru a le da o nouă viață, întrebă-ne! Te vom îndruma pas cu pas.